KARS / SARIKAMIŞ - Şehitemin Ortaokulu

Şehitemin Ortaokulu

(0)
Adres
ŞEHİTEMİN KÖYÜ ŞEHİTEMİN KÜME EVLERİ ŞEHIT EMIN İLKÖĞRETIM OKULU BLOK NO 68 SARIKAMIŞ / KARS
Vizyon
Topluma yararlı, yaratıcı ve pozitif düşünen, ve yarattığı değerlerle ülkesini tüm dünyada temsil eden nitelikli bireyler yetiştirmektir.
Misyon
Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı cumhuriyet ilkelerinden ödün vermeyen çalışkan, bilgi ve birikimlerini tüm insanlık yararına kullanan, topluma yararlı, yaratıcı ve pozitif düşünen yarattığı değerlerle ülkesini tüm dünyada temsil eden nitelikli bireyler yetiştirmek.
Öğretim Şekli :Tekli Öğretim
Sobalı
Uydu İnternet (VSAT)
Ulaşım
Köy Minibüsleri günde bir sefer yapmakta olup sabah Sarıkamış´a gidip akşam geri dönmektedir. Ulaşım yönünden sıkıntısı olmayıp sadece köy yolunun inişli çıkışlı bir yapısı vardır. Öğretmenlerimizden lojmanda kalanlar mevcuttur. Aynı zamanda günlük Sarıkamış Merkeze servis ile geliş gidiş yapan öğretmenlerimiz de mevcuttur.
Servisimiz mevcut olup öğretmenlerimiz her gün gidiş- geliş yapmaktadır.
Yerleşim Yeri
Yerleşim yeri olarak yüksek bir konumdadır. Köy halkı misafirperver ve anlayışlıdır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
İl Merkezine Uzaklık(Kars´a Uzaklığı): 76,5 km İlçe Merkezine Uzaklık(Sarıkamış´a Uzaklığı): 35 km
KAFKAS PROJESİ ÇEDES PROJESİ
İNSTAGRAM HESABIMIZ : sehiteminokulu